Tet elokuvateatterissa

Teksti: Martin Madisson

Olin Tetissä Kino Marilynissa, jossa tein monta erilaista työtä. Siivosin varmasti eniten, mutta tein muutakin.

Maanantai

Maanantai oli kenties rankin päivä kaikista. Aamulla kun tultiin paikalle, mun piti alussa imuroida noin puolitoista tuntia. Siinä vasta kesti, mutta ei se ollut edes päivän rankin homma. Myöhemmin meidän piti raahata tuolin osia, jotka painoivat tosi paljon, ja lopulta päivän päätteeksi mentiin viemään ne jonnekin varastoon.

Tiistai

Tiistaina oli luvassa vain siivoamista, imuroimista, pölyjen puhdistamista ja lattian pesemistä. Se oli ihan okei, sillä pääsin lähtemään kun olin siivonnut riittävästi. Tällöin kaverini oli kipeänä, joten olin yksin siellä siivoamassa.

Keskiviikko

Keskiviikkona oli joku tapahtuma siellä, joten minut laitettiin leffasaliin imuroimaan tuoleja. Sitä ennen tein vähän lisää raahaamista, mutta se oli siedettävää. Tuolien imurointi oli TOSI tylsää ja alkoi melkein jo tuntuu siltä, että pyörryn ihan just. Mutta kun ruokatauolle pääsin, alkoi tuntumaan paremmalta. Loppu päivän imuroin loppuun leffasalin tuolit, mutta se ei ollut enää niin pahaa, sillä sain kuunnella musiikkia ja työtä jäljellä ei ollut paljon.

Torstai

Torstaina oli työnä ikkunoiden pesemistä. Se oli ihan hyvä työ, verrattuna muihin. Kaverini Aarne oli myös viimeinkin parantunut, joten ei ollut niin tylsää.

Perjantai

Perjantaina tehtiin aika lailla kaikkea. Laitettiin uusia elokuva postereita, imuroitiin jotain tuolien pohjaa ja vaihdettiin rikkinäisiä lamppuja esimerkiksi. Päivän lopuksi saatiin palkinnoksi viikon ahkerasta työstä ilmaisen leffa lipun ja ilmaisen popcorn & limu lipun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.