Kampauksia ja hiusten laittoa viikko täynnä

Salon Monika Grönqvist

Teksti ja kuva Miska 9C

9.luokan tet-viikon vietin aivan huippu kampaamossa, mikä sijaitsee Loviisan keskustassa. Viikko on mennyt mainiosti ja asiakkaat ovat olleet päivittäin tyytyväisiä. Olen oppinut paljon uutta ja saanut tehdä myös asioita mitä ennestään olen tiennyt. Kampaamossa työskennellään lähes vain ihmisten parissa, joten täytyy osata olla sosiaalinen ja avoin, kaikelle uudellekkin. Asiakaspalvelu työssä on aina oltava reipas ja positiivinen, ja sitä olisin ollut vaikka ei olisi tarvinnut!

Työtehtäväni viikolla:

Viikon aikana työ tehtäviini kuului kaikkea uutta, vanhaa, monipuolista ja kivaa! Hiuksia en saanut värjätä, sen sijaan sain pestä ja tehdä kampaukset, mummon ja kaverini hiuksiin. Sen lisäksi pyyhin pölyjä, siivoilin, pesin peilit, pesin pyykkiä (pyyhkeitä ja kappoja), järjestelin erilaisia tuotteita hyllyihin ja availin paketteja (tilauksia).

Kuvassa näkyvän hyllyn laitoin kokonaan uusiksi. Ensimmäiseksi tehtäväksi sain ottaa yksi hyllyrivi kerrallaan tuotteita hyllystä pois, jonka jälkeen pyyhyn tuotteesta ja tasosta pölyt pois huolellisesti. Tuotteen oltua puhas, laitoin ne samaan järjestykseen hyllyyn ja tein koko hyllylle saman homman. Homman saatua valmiiksi, sain kehuja kuinka tarkasti tein työni, josta tuli aivan todella hyvä mieli!

Tet-viikko kokonaisuudessa:

Tet-viikko oli hyvin monipuolinen ja sitä mitä juuri odotinkin. Sain hyvänmielen aina kehuista ja siintä kun sain autettua heitä. Olen super kiitollinen että sain työskennellä kampaamossa viikon ja nähdä millaista se työ on oikeasti. Yhteishenki oli sielä hyvä ja kaikki ymmärsivät toisiaan! Viikko oli todella lyhyt, sillä päivät enivät nopeasti. Mutta työviikkoni kampaamossa täydensi mieleni siinyä että isona minusta voisi tulla kampaaja! Suosittelen kaikille kyseistä kampaamoa, nautin olostani ehdottomasti sielä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.